Rreth nesh

“Jiangsu Mingtian Wood Co., Ltd” u regjistrua zyrtarisht në vitin 2014. Ndërmarrja përqëndrohet në prodhimin e menaxhimit të markave "MILANS" dhe projektin e objektivit të prodhimit, kërkimet dhe zhvillimin e teknologjisë. Për zhvillimin e "MILANËve" në tregun kombëtar të ofrojë një sërë mbështetje operacionale. Ndërmarrja ka futur një grup të plotë respekti gjermane dhe linja të shpejtë prodhimi haokai, lëri i plotë automatik, ushqim, Pajisjet e mbulesave UV, shtypi i madh dhe hardware të tjera të përsosur të prodhimit; "MILANA" që pozicionin në projektin e prodhimit, është i vendosur për t'u dhënë konsumatorëve stilin ekskluziv të serisë së prodhimeve shtëpiake, Kryesisht përfshirë: dyshemenë e parketave të artit, e inxhinieruar e dru të fortë, e tjera e kështu me radhë. Stili i projektimit të produktit përfshin stilin e thjeshtë moderne, stilin mesdhetar, stil pastoral, Stili i thjeshtë evropian ... ...Fortët tanë lindin nga empati ndaj sjelljes njerëzore. Merrni ata për të zbukuruar dashurinë tuaj lart.

Shih më shumë

Lajme

Zgjidhni dizajnin tënd të brendshëm me Panela mure SK0005: Transformo hapësirën tënde me Panelat e murit me stil dhe me shumë e madhë

2023-08-22 Shih më shumë

Gjithçka që duhet të dini për panelin e murit SK0005 në Industria

Paraqitja: panelet e murit janë bërë gjithnjë e më popullore në industrinë e ndërtimit dhe dizajnit, ofron një varg përfitimesh dhe opsione estetike. Në këtë artikull, do të shqyrtojmë në botën e panelit të murit SK0005, duke eksploruar karakteristikat, aplikimet e saj, dhe avantazhet në mbretërinë e materialeve për dysheme. Çfarë është Wall Panel SK0005? Wall Panel SK0005 është një zgjidhje arkitekturale

2023-08-21 Shih më shumë

Si të zgjedhësh panelin e përsosur të murit për dyshemenë tënde

Përmbajtja 1. Të kuptojmë Panelat e mureve 2. llojet e Panelave të Murit 3. Faktorët për t'u konsideruar para se të zgjedhim 4. Të bashkojnë panelet e murit me dysheme 5. Instalo Teknika 6. Mirëmbajtja dhe përshpejtja 7. Pyetjet e pyetjeve shpesh 8.. Projekti i brendshëm, sigurimi i përfitimeve funksionale dhe estetike. Ata shërbejnë.

2023-08-20 Shih më shumë

Paneli i murit SK0004: Një mundësi për një dysheme bashkëkohore për nevojat e përkohëshme

2023-08-19 Shih më shumë

2023-08-18 Shih më shumë

Gjithçka që duhet të dini për panelin e murit SK0004 në industrinë e ndërtimit dhe materialeve dekorative

2023-08-17 Shih më shumë

Përditëso dyshemencën tuaj me Panela mure SK004

2023-08-16 Shih më shumë

Si të zgjasësh jetën e shërbimit të bordeve të shkallës ESP003 për shtëpin

Inspektimi dhe mirëmbajtja e rregullt: kontrolloni rregullisht pamjen, lidhjen, dhe metodat e rregullimit të bordeve të shkallës ESP003 për përdoruesit e shtëpisë. Nëse gjenden ndonjë pjesë të lirë, të dëmtuar ose të deformuara, riparoni ose zëvendësojeni në kohë.

2023-08-09 Shih më shumë

Shih më shumë